Dramaet om Dødsdragen

En 14 siders lang serie, lavet i vinteren 2008. Jeg tror jeg fik ideen efter min “Omegadamen vs Kaosøglen”-historie. Jeg ville prøve at lave en Godzillaagtig historie, med monstrer der går amok, og smadrer ting.
Rentegningen bliver bedre og bedre efterhånden som historien skrider frem, fordi jeg selv blev bedre og bedre for hver side. For en sjælden gangs skyld har serien en forside, fordi side 1 ikke er særlig god.


2 tanker om “Dramaet om Dødsdragen

 1. Udemærket historie (jeg faldt ikke af undervejs, hvilket jeg ellers har en tendens til i enhver tegneserie der ikke lige er Anders And eller Splint og Co.), men hvad jeg bider allermest fast i, er rentegningen, og hvor meget den gør for helheden – uden du taber din unikke stil på gulvet. Kan godt lide den måde du har brugt sort til baggrunden på visse billeder, det giver et lækkert grafisk udtryk 🙂

  Anatomien på fyren på side 2 synes jeg ikke spiller alt for godt, men til gengæld er jeg vild med det høje panel på side 10, og slutpanelet her nederst på side 14. Forsiden er også virkelig god, synes det er en fremragende overgang mellem det lyse med Dødsdragen over til det mørke med ansigterne i højre side.

  Måske skulle du overveje at tekste på computeren? Det ville være lettere at læse, og du kunne evt. få tjekket op på stavefejl mv. Det ville lige rykke den sidste tand opad.

  Men kudos til dig, for at få mig til at læse så mange sider tegneserie. Det er ikke sket længe =)

 2. Fed historie! Der er for lidt monster vs. robot historier ude på nettet 😀
  Der er sådan set kun et rigtigt kritikpunkt og det er teksten, hvorfor skriver du ikke på computeren?
  Det ville gøre det så meget lettere at læse.

  😀

Der er lukket for kommentarer.