Igor og Herre

En 10-siders historie der skal indgå i en tegneserie sammen med resten af Ondskabens Flydende Vatikan. Jeg lavede den for nogle måneder siden, men ville vente på de andre 2 OFV’ere blev færdig med deres historier så vi kunne offentligøre dem samtidig, i selve bladet. Men da de er for langsomme og dovne og har travlt, og har et liv og hvad man nu ellers bruger som undskyldningerne nu om dage offentligøre jeg den altså nu, så den ikke ligger og flyder rundt i limbo for evigt.
Jeg viste jeg kun havde 10 sider at gøre godt med, og det var svært at præsentere personer, opbygge et plot, og komme med en løsning inden siderne slap op. Om det er lykkedes er op til jer at afgøre.
Igor-figuren er foresten inspireret af en vens rollespilsperson, og det er nok ikke sidste gang jeg vælger at bruge ham i mine tegneserier. Så tak til Mikkel for at lade mig plagiere hans figur!
Bemærk også at dette er første gang jeg forsøger mig med computertekster, siden Captain Communist. Det er ikke sikkert jeg gider benytte mig af det igen.

Mens dette er skrevet arbejder jeg på en ny historiemed Igor-figuren.

3 tanker om “Igor og Herre

 1. såeehh… han vil gerne være en krydsning imellem menneske/ dræbersnegel? Hvorfor?
  Jeg synes at historien mangler en pay-off i sin slutning. Hvorfor har man fulgt med? hvordan kædes de første oplysninger om hovedpersonen sammen med begivenhederne i slutningen? du kunne virkelig få udbytte af at studere noget basal dramaturgi, Peder… undskyld hvis det lyder nedladende.

 2. Yeah well jeg er enig.
  Jeg viste jeg kun havde 10 sider at arbejde med, og jeg viste hvad for en setting historien skulle foregå i, samt hvilke scener jeg ville have med, så plottet er bygget rundt settingen og scenerne, i stedet for den anden vej rundt. Det er fyldt med lappeløsninger, der er furet med rectons og tabet over med deux ex’er.

  Det var oprindelig meningen det skulle være starten på en længere saga om Igor-figuren, men jeg ville lave en origin-historie, når den skulle på tryk, for hvem siger de får fat i fortsættelsen?
  Så jeg ville have historien afsluttet og uafhængig fra fremtidige Igor-historier. Derfor var jeg nød til at opfinde et plot der var enkelt nok til jeg kunne nå og introducere det, og få det afsluttet.

  Tegnemessigt er det noget af det bedre jeg har lavet, men historiemessigt….

Der er lukket for kommentarer.