Alle indlæg af admin

Glasgrisen

Lavet lørdag den 18 oktober 2008, til den årlige 24-hour comicbook-day. Det går i sin enkelthed ud på at producere en tegneserie på 24 sider, på 24 timer.
Jeg havde rottet mig sammen med nogle venner, og vi har aldrig været så effektive. Det var en superhyggelig event, og vi var forbløffede over hvor meget man rent faktisk kan lave hvis man strammer nosserne sammen. Min serie er lavet på 18 timer (inkl pauser). Men det er desværre også ret tydeligt på kvalliteten. Jeg kunne sagtens have brugt mere tid på rentegning.
Plottet er måske lidt sært, men det var lavet over nogle tilfældige ord… næsten!

Continue reading

Omegadamen og Kaosøglen

Denne 3 siders-historie startede jeg bare på en dag, uden at rigtig vide hvad der skulle ske. Tror faktisk det hele er bygget om omkring at jeg synes ordet kaosøgle lød fedt, på en Sværd og Troldom-agtig måde.

Derudover er den også lavet for at holde mig selv i form til de rigtige tegneserier, og træne min rentegning, som jeg selv synes er blevet en del bedre end den har være.
Den må være fra (sen)sommeren 2008.

Continue reading

Portfoliereview

Til Komiks.dk 2008 kunne man bestille 5 minutter til at få bedømt sine tegneserier af en proffecionel. Jeg synes det ville være pinligt at dukke op med noget der ikke var helt nyt, så jeg lavede denne serie, alene med formål at få den bedømt.
Plottet er bygget så smart op at jeg i princippet kunne fortsætte i en uendlighed. Jeg viste ikke hvor meget jeg kunne nå og lave, så det skulle være noget jeg ikke behøvede tænke længere frem end næste side af. jeg nåede så at lave 11 sider.

Continue reading

Jantelovens Vogter -På nye Løjer!

En fortsættelse til Jantelovens vogter, lavet i foråret 2008.
Det er mit andet seriøse forsøg på rentegning, og selvom jeg mangler meget, synes jeg det er blevet en del nemmere end det har været.
I modsætning til 1’eren er denne serie lavet 100% af mig, men selve hovedepersonen er stadig delvist opfun
det af Simon Petersen.
Bare lige så jeg ikke bliver ringet op af hans advokat eller noget.

Continue reading

Kong Kurt

Denne historie lavede jeg i sommeren 2007. Jeg trængte til at lave noget uden superhelte, der på ingen måde var 100% uforpligtende til noget jeg tidligere havde lavet, eller vil lave i fremtiden. Jeg ved ikke hvor langt tid det tog mig at tegne den, men ca en 2-3 uger alt i alt. Den tager under 1 minut at læse i papirform.
Den er på 15 sider, så det tager muligvis lidt tid at loade det hele ind.


Continue reading