Familien Dæmon

En lille 4-sideres sag jeg lavede i vinteren 2008 udfra nogle løse stikord jeg bad mine venner komme med.
Dette er første gang jeg seriøst prøver at rentegne en serie, hvilket også kan ses.


4 tanker om “Familien Dæmon

  1. ok, nu skal jeg nok skrive en seriøs kommentar… jeg synes at dine stærke sider er anatomi, popkultur-piss takes og action. Denne serie indeholder alle 3 dele og er meget vellykket. så good work der. Samtidig kan jeg ikke lade være med at tænke på de elitære aspekter indenfor dansk tegneseriekultur, som gør at en udemærket TS som din aldrig vil finde vej ind i en fisefornem antologi som fx “Wonderland”, fordi den er for…. for…. for pjattet. Jeg mener, hvor er historien om unge mennesker i storbyen som har det svært med kærligheden?? du ved jo nok, at dette tema skal være med hvis nogen skal… Ok jeg stopper med at rante nu. Tak for god marathon, synd at vi ikke havde tid til at snakke om alle de ting vi hader.

  2. Gert,
    Jeg håber du har læst min “I blækspruttens Øje”. Du må da klart være målgruppen for den 😉

Der er lukket for kommentarer.