I Blækspruttens Øje

24-timerstegneserie, lavet 3. oktober 2009.

Selve forløbet gik fint. Jeg synes selv det var en af mine bedre historier, og jeg fik adskillide grineanfald undervejs, over mine egne vittighedder.
Tegnestilen kunne jeg godt ønske var mere stram. Moralen må være at jeg til næste gang skal have fundet på en marathon-stil der rent faktisk virker. En stil jeg kan tegne hurtigt, også selvom den bliver grimmere. Intet er grimmere end inkonsistens i tegneserietegninger, og stjernemuldvarpe.

Marathonen blev afholdt i selskab med Tore Sæderup og Johannes ‘xeno’ Havelund (jeg linker til sidstnævnte, når han få den lagt op). Bødlen i historien er foresten en figur Johannes har skabt i forbindelse med en anden marathon-serie han heller ikke har fået lagt op.
Den er lavet ud fra følgende tilfældige ord: Bøddel, Buddistisk terrorist og Fængsel.
En tanke om “I Blækspruttens Øje

  1. Fucking griner. God sammenhæng i historien, fede visuelle jokes, noget man kan identificere sig med (ikke god nok til sit job) og så ellers ikk så meget pjat. Flet fissen frøken.

Der er lukket for kommentarer.