Igor og Herre -Rauchstadt 2

Dette er andet kapitel af Igor og Herre -Rauchstadt-historien. Det er påkrævet at man læser første kapitel for at følge med. Eller i hvert fald varmt anbefalet.
Dette kapitel tog længere tid at lave end det første, men har også ligget på is i kortere og længere perioder undervejs, pga forskellige ting.
Personligt synes jeg sidste halvdel i dette kapitel er bedre end det første. Både rent historiemæssigt men også tegneteknisk.

For at folk der ikke har læst første kapitel ikke skal blive spoilet af første side i dette kapitel, har jeg valgt at give dette kapitel en forside i stedet.
Kapitlet er i øvrigt på 23 sider, hvilket gør det en side længere end første kapitel, bare lige så du er forbredt på lidt loade-tid.
Læs fortsættelsen her!

6 tanker om “Igor og Herre -Rauchstadt 2

  1. Det er nok en af dine bedste historier til dato! Er især vild med auktion scenen og så det billede hvor han kaster skrivemaskinen igennem vinduet 😀

  2. Nej, hvor er den bare fed! Super historie, fede tegninger – helt i top! Jeg er absolut vild med alle de der skurke – kranie-kranie-gutten og babyface og ham med vulkanen på knolden! Fantastisk! 😀

  3. Tak til jer begge! 😀

    Jeg var selv også ret glad for auktionscenen da jeg lavede storyboardet, men da jeg kom i gang med at tegne serien op rigtigt, blev jeg i tvivl, om jeg havde valgt den rigtige “form”. Jeg synes autionen trækker meget langt ud, uden rigtig at komme nogen vejne, og den eneste grund til den trækker ud er faktisk bare pga Dr Volcano-jokes. Personligt synes jeg godt det kunne have været skrevet skarpere, men godt at andre kunne lide den.

    Skrivemaskine-vinduesscenen er jeg også selv meget glad for. Jeg viste den ville blive besværlig at tegne, så jeg reseachede ved hjælp af imagegoogle i hvordan gamle skrivemaskiner så ud, og lavede forskellige skitser i forskellige vinkler til jeg fandt et look jeg kunne lide.
    Derudover byggede jeg hele scenen op i forskellige thumbnailskitser så jeg havde styr på hvor objekterne skulle være i forhold til hinanden. En forholdsvis krævende frame. Men besværret værd. den blev ligesom jeg havde forestillet mig.

Der er lukket for kommentarer.