Jantelovens Vogter -Går agurk

Dette er den 3. historie om Jantelovens Vogter, men den kan læses separat.

Ideen til denne historie har ligget og ulmet i omkring 2 år, som en kort lille 2-3 siders sag, indtil jeg for nogle måneder siden fandt på en måde at dreje den over i en længere historie.
Jantelovens Vogter er efterhånden en ret gammel figur og det var rart at tegne ham igen. Han har altid været en af mine yndlingsfigurer at tegne, og det føles lidt som at blive genforenet med en gammel ven. Især fordi jeg kan se jeg er blevet meget bedre til at tegne end sidste historie.
Og så skal jeg også lige huske at sige at JLV oprindeligt er co-skabt af Simon Petersen.

Faktisk er jeg slet ikke sikker på jeg vil anbefale at læse de 2 foregående historier, da de er ret hæsligt tegnet og tekstet. Men hvis der skulle sidde nogle hardcore JLV-forskere derude der skal bruge dem som historiske tekster, kan de findes her:
Jantelovens Vogter
Jantelovens Vogter -På nye Løjer!

2 tanker om “Jantelovens Vogter -Går agurk

  1. Den er rigtigt godt tegnet, men jeg bliver sku lidt deprimeret af den… Men om igen er der også nogle rigtig sjove scener 🙂

Der er lukket for kommentarer.