NudistCampistFuturist

Resultatet af en 12-timers maratonserie.
Lavet over ordene “Campingvogn”, “Indvold(som sted) og “Neandertaler”.
Jeg synes selv min streg er irriterende sjusket når jeg laver maratonserier, men dem jeg sad sammen med sagde de synes den var bedre end nogle af de andre maratonserier jeg har lavet. Selv synes jeg mine ældre serier er bedre tegnet. Jeg håber det betyder jeg engang i fremtiden vil se tilbage på den her, og synes den er bedre tegnet end jeg gør nu.
Serien blev lavet i selskab med Rikke Loft og Tore Sæderup


4 tanker om “NudistCampistFuturist

  1. Jeg kan da huske den første side, den hvor neandertal klanen introduceres og hvor vi får at vide hvor hårdt og trist deres liv er uden grilfester.
    ( Du ved, den hvor der står et et-tal nede i hjørnet 😉

Der er lukket for kommentarer.